Mijn Hogeland Beweegt 0

Rondje Gezond in Het Hogeland

Gezonder leven?

Wil jij werken aan je leefstijl en meer bewegen? Ben je vaak moe of merk je dat je conditie niet meer zo goed is? Doe dan mee met het leefstijlprogramma ‘Rondje Gezond’. Het programma duurt 10 weken. Samen gaan we stap voor stap op weg naar inzicht in je leefstijl. We gaan aan de slag met verschillende onderwerpen, zoals slaap, ontspanning en bewegen.

We starten met een persoonlijk gesprek. Daarna ga je 1,5 uur per week met een leefstijlcoach en beweegcoach in een groep van maximaal 15 mensen op een positieve manier aan de slag met je gezondheid. Je wordt bewust van je eigen gedrag in het dagelijks leven en krijgt tips om dit positief te beïnvloeden. Ook ga je met elkaar op een leuke manier in beweging. Zo kun je gelijk toepassen wat je aan kennis hebt opgedaan. Na 10 weken krijg je weer een persoonlijk gesprek om te kijken hoe je gedrag verbeterd is en wat een vervolg kan zijn.

Positieve gezondheid is het uitgangspunt. Het draait hierbij om de kwaliteit van leven, zowel fysiek, sociaal, als ook mentaal en is dus meer dan alleen gezonde voeding en bewegen. In mei 2024 starten de eerste twee groepen in Leens en Uithuizen. Deelname is gratis. Het einge wat je nodig hebt is motivatie om wat gezonder te gaan leven.

Wil jij fitter worden? Meld je dan snel aan door voor een van de onderstaande locatie.

Locatie: Gemeentehuis Leens
Adres: R. Ritzemastraat 2, Leens
Tijdstip: Donderdag van 09:00 tot 10:30 uur
Aanmelden kan door te klikken op het onderstaande mailadres
s.reilman@hvdsg.nl

Locatie: Sporthal de Mencke in Uithuizen
Adres: Sportlaan 4, Uithuizen
Tijdstip: Donderdag van 14:30 tot 16:00 uur
Aanmelden kan door te klikken op het onderstaande mailadres
‚Äčs.reilman@hvdsg.nl

Sport- en beweegaanbieders
Een van de doelen van het programma is, indien nodig en gewenst, deelnemers door te verwijzen naar het bestaande sport- en beweegaanbod. Daarom biedt het beweegteam de ruimte om deelnemers tijdens Beweeg je Leefstijl kennis te laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Wil jij als aanbieder hierin iets betekenen? Neem dan contact op met het beweegteam.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Silvan Reilman

Silvan Reilman
Beweegcoach

Inclusief sport en bewegen

Downloads