Mijn Hogeland Beweegt 0

Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland

Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland

Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland is het platform wat het sport en cultuur aanbod van verenigingen, sportaanbieders en cultuuraanbieders van gemeente het Hogeland samenbrengt. Het is voor u een mooie gelegenheid om kennis te maken met het gevarieerde sport- en cultuuraanbod. 

Informatie voor deelnemers

Periodes
Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland heeft het jaar verdeeld in twee periodes, periode A (herfst/winter) en periode B (lente/zomer). Voor elke periode geldt een einddatum om je te kunnen aanmelden. Als deze datum is verstreken kun je je niet meer aanmelden. Als er teveel aanmeldingen voor een cursus zijn plaatsen we deelnemers op basis van loting. Na de deadline wordt door ons de indeling bekend gemaakt via de e-mail.

Account aanmaken
Om op je te geven voor een cursus is het nodig om een account aan te maken via de homepage. Op je persoonlijke account kan je altijd de cursus informatie raadplegen.

Na de inschrijvingsdeadline ontvang je een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over de cursus waarvoor je bent ingeloot. Ook als je niet bent ingeloot ontvang je een bericht. Het is mogelijk om je na de loting je nog in te schrijven voor de cursussen waar nog plekken beschikbaar zijn mocht je zijn uitgeloot bij een andere cursus.

Deelnemersbijdrage
De kosten verschillen per cursus en staan bij elke cursus apart vermeld. Op de eerste cursusbijeenkomst dient het volledige cursusgeld contant aan de aanbieder te worden voldaan, tenzij anders vermeld.

Deelnemers aan cursussen uit Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland doen dit geheel op eigen risico. Huis voor de Sport Groningen en Jongerenwerk Barkema & de Haan, kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die direct of indirect ontstaat door deelname aan deze cursussen.

Informatie voor aanbieders

Om als nieuwe aanbieder aanbod op de Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland te plaatsen is een account nodig. Neem hiervoor contact op met j.oosterhof@hvdsg.nl. Aanbieders die al een keer aanbod hebben geplaatst op Sport- en Cultuurhopper Het Hogeland kunnen zoals altijd via de website hogelandbeweegt.nl inloggen en hun aanbod plaatsen.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jelle Oosterhof

Jelle Oosterhof
Verenigingsadviseur

Verenigingsondersteuning

Tom Ravenshorst

Tom Ravenshorst
Sportcoach

Sportieve gezonde jeugd Bewegen in openbare ruimte