Mijn Hogeland Beweegt 0
Website format Hogeland Beweegt

Rondje Gezond Leens

Wil jij werken aan je leefstijl en meer bewegen? Ben je vaak moe of merk je dat je conditie niet meer zo goed is? Doe dan mee met het leefstijlprogramma ‘Rondje Gezond’. Het programma duurt 10 weken. Samen gaan we stap voor stap op weg naar inzicht in je leefstijl. We gaan aan de slag met verschillende onderwerpen, zoals slaap, ontspanning en bewegen.

 

We starten met een persoonlijk gesprek. Daarna ga je 1,5 uur per week met een leefstijlcoach en beweegcoach in een groep van maximaal 15 mensen op een positieve manier aan de slag met je gezondheid. Je wordt bewust van je eigen gedrag in het dagelijks leven en krijgt tips om dit positief te beïnvloeden. Ook ga je met elkaar op een leuke manier in beweging. Zo kun je gelijk toepassen wat je aan kennis hebt opgedaan. Na 10 weken krijg je weer een persoonlijk gesprek om te kijken hoe je gedrag verbeterd is en wat een vervolg kan zijn.

 

Positieve gezondheid is het uitgangspunt. Het draait hierbij om de kwaliteit van leven, zowel fysiek, sociaal, als ook mentaal en is dus meer dan alleen gezonde voeding en bewegen. Het programma vindt plaats in Leens en Uithuizen.

 

Locatie: Geementehuis Leens Adres: R. Ritzemastraat 2, 9965 TD Tijdstip: Donderdag van 09:00 tot 10:30

Locatie: Sporthal de Mencke in Uithuizen Adres: Sportlaan 4, Uithuizen Tijdstip: Donderdag van 14:30 tot 16:00

Deelname is gratis. Het enige wat je nodig hebt is motivatie om wat gezonder te gaan leven.

 

Wil jij fitter worden? Meld je dan snel aan via de website www.hogelandbeweegt.nl/sprintgli